Galleria Lossiranta


Galleria Lossiranta järjestää monipuolisesti vaihtuvia myyntinäyttelyitä Savonlinnan vanhassa kaupungissa kesäaikaan. Galleria Lossiranta sijaitsee Lossiranta Lodgen idyllisessä puutarhassa. Gallerian yhteydessä toimii taidekauppa, jossa on myytävänä taidetta ja design tuotteita. Galleriaa voi vuokrata tilaisuuksia varten.


Galleria Lossiranta, Aino Acktén puistotie, Savonlinna. galleria@lossiranta.net, puh. 044 274 5012

Avoinna kesäkuun lopusta elokuun loppuun.
Taiteilijaresidenssi

Hotelli Tavis Inn kuuluu Etelä-Savon taiteilijaresidenssiverkostoon. Tavis Innin taiteilijaresidenssiasunto Hellahuone sijaitsee omassa rauhassa talon päädyssä omalla sisäänkäynnillä ja terassilla varustettuna. Residenssissä on makuuhuone, tupakeittiö, wc ja kylpyhuone. Tontilta avautuu järvimaisema sekä näkymä Olavinlinnaan. Kaikki tarvittavat palvelut ovat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Residenssi soveltuu kirjailijalle, tutkijalle, kääntäjälle tai muusikolle. Myös moneen muuhun taiteen tekemiseen paikka sopii edellyttäen työhuonejärjestelyjä etukäteen. Residenssiasunnossa voi työskennellä 1-3 kuukautta syyskuun ja toukokuun välisenä aikana.
Lisätietoja: www.lossiranta.net

 

 

 

Näyttelyitä ja muuta mukavaa:
   Savonlinna Festivals & Congress, Olavinkatu 8, 57130 Savonlinna | sähköposti: info(at)lossiranta.net | puh. 044 511 2323 | www.savonlinnafestivals.com